Inschrijving Vakdag 25 juni 2019 geopend!

Uitnodiging


Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan alweer de 5e Vakdag van BCMB met als thema: Positioneren in Samenwerking.
Voor de leden vindt in de ochtend van 9:45 – 11:00 uur de Algemene Ledenvergadering plaats waar belangrijke besluiten voor de koers van de vereniging worden genomen. Dus kom en laat je stem horen.
Vanaf 11:00 zijn ook niet-leden van harte welkom en bieden we tot 16.15 uur inspirerende  lezingen en workshops. Voor ontmoeting en kennisdeling is tijd tijdens de lunch en borrel vanaf 16.15 uur. 

Scroll verder voor alle informatie

Vakdag 2019 Uitnodiging en Programma

Globaal Programma
Wij hebben ook dit jaar een gevarieerd programma voor jullie samengesteld dat zeker zal inspireren.
Het thema van de Vakdag 2019 is: Positioneren in Samenwerking
De Vakdag wordt geopend door Paul Smit, bekend spreker, filosoof en cabaretier die ons met humor, pit en muziek laat zien hoe ons brein werkt in samenwerking.
Key-Note Speaker is  Marcel Spierts: Autonoom of maatschappelijke speelbal? De positie van cliëntondersteuners in een veranderend sociaal domein”. Hij reikt ons als individu, als vakgenoten én als beroepsvereniging tools aan om ons te profileren én samen te werken

Daarnaast heb je de keuze uit 3 lezingen en 10 workshops met o.a. de volgende onderwerpen:
• Out of the box denken in samenwerking kun je leren
• Samenwerken met vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en professionals, tips en tools
• Hoe los je knelpunten in de samenwerking op?
• Effectief inzetten van beïnvloedingsstijlen
• Samenwerken als het echt spannend wordt…
• Hoe word ik ambassadeur van mijn vak?

Meer weten?
Kijk hier voor de uitgebreide programmabeschrijving en schrijf je snel in want de workshops hebben een beperkt aantal deelnemers en vol is dan helaas vol.

Inschrijving
De Vakdag is toegankelijk voor leden én niet-leden. Neem vooral collega’s mee en geef deze informatie aan hen door. Niet-leden betalen een bijdrage van €125,- . Zij ontvangen automatisch een factuur. Als men op de Vakdag lid wordt van BCMB is ook voor hen de deelname gratis. Dat mes snijdt dan aan 2 kanten, want een grotere BCMB kan meer doen voor haar leden.
Leden worden dringend verzocht zich aan te melden via hun e-captain account. Mocht je nog geen account hebben of je inloggegevens zijn vergeten, vraag het dan z.s.m. aan via info@bcmb.nl.

Klik hier  voor directe inschrijving.

Onze missie

Onze missie is cliëntondersteuners ondersteunen in het professionaliseren van het vak en het verbreden van hun kennis en ervaring.

Onze visie

Onze visie is dat een goede cliëntondersteuner de cliënt en zijn omgeving in hun kracht zet en waar mogelijk het netwerk van de cliënt benut. Cliëntondersteuners hebben kennis en ervaring op het gebied van leven met een beperking.