Elk jaar organiseert BCMB regiobijeenkomsten met één of twee thema's. De onderlinge uitwisseling staat centraal.

BCMB regionale bijeenkomsten najaar 2017

Geslaagde regiobijeenkomsten!

In oktober en november 2017 zijn er maar liefst 5 regiobijeenkomsten gehouden in Eindhoven, Zwolle, Den Haag, Utrecht en Groningen. Een informatieve, interactieve en inspirerende middag met ook veel nieuwe leden van BCMB.

Er is een presentatie gehouden over de beroepsvereniging en alle mogelijkheden van lidmaatschap van BCMB en Dorien Kloosterman verzorgde een training over het PGB.

Tijdens de bijeenkomsten werd door verschillende leden uitdrukkelijk benadrukt dat lidmaatschap aan de beroepsvereniging een grote meerwaarde heeft. Men gaf aan het prettig te vinden als professional niet alleen te staan. Ook zijn veel leden enthousiast over de mogelijkheden die BCMB biedt om registratiepunten te halen via de leeromgeving, de Vakdag en de regiobijeenkomsten.

Onze missie

Onze missie is cliëntondersteuners ondersteunen in het professionaliseren van het vak en het verbreden van hun kennis en ervaring.

Onze visie

Onze visie is dat een goede cliëntondersteuner de cliënt en zijn omgeving in hun kracht zet en waar mogelijk het netwerk van de cliënt benut. Cliëntondersteuners hebben kennis en ervaring op het gebied van leven met een beperking.