Vakdag 25 juni 2019 te Ede

De jaarlijkse Vakdag zal dit jaar plaatsvinden op dinsdag 25 juni te Ede, in de Christelijke Hogeschool, Kerkstraat 100, 6717 JS te Ede.

De maand juni is altijd een mooi moment voor een pas op de plaats, moment van bezinning en inspiratie voor de nieuwe helft van het jaar. Dit jaar gaan wij jullie weer een inspirerend programma bieden voor de Vakdag 2019. Het centrale thema is:

POSITIONERING IN DE SAMENWERKING

Vakdag 2019

Wij werken aan een boeiend programma met lezingen en workshops. Inschrijving start in april, dus houd onze website in de gaten.
Gun jezelf deze dag en reserveer alvast 25 juni in je agenda. De Vakdag is ook toegankelijk voor niet-leden, dus misschien leuk om collega’s mee te nemen.

Gratis voor leden
Voor leden van BCMB is deelname gratis, niet leden betalen € 125,-.

Blijf ons volgen en houd ook de nieuwsbrieven in de gaten.

Onze missie

Onze missie is cliëntondersteuners ondersteunen in het professionaliseren van het vak en het verbreden van hun kennis en ervaring.

Onze visie

Onze visie is dat een goede cliëntondersteuner de cliënt en zijn omgeving in hun kracht zet en waar mogelijk het netwerk van de cliënt benut. Cliëntondersteuners hebben kennis en ervaring op het gebied van leven met een beperking.