Inschrijfformulier

Nieuwe leden krijgen startvoordeel!
Tijdelijk is de jaarcontributie voor nieuwe leden in 2019 en 2010 voor het 1e jaar lidmaatschap verlaagd naar 100 euro. Voor leden die in de loop van 2019 lid worden wordt de korting naar rato toegepast.

Wil je graag lid worden van BCMB? Meld je dan aan via deze link. Mocht je zijn geïnspireerd door een BCMB lid  vul dan ook onderaan het formulier zijn of haar gegevens in. Dan zorgen wij voor de beloofde eenmalige korting van 50 euro voor ledenwervers.
 
Na inschrijving ontvang je een bevestiging en ontvang je de inlogggevens van  e-captain, ons BCMB administratiesysteem. Hiermee kun je je gegevens beheren, facturen dowwnloaden en je inschrijven voor BCMB activiteiten zoals de Vakdag.
Binnen enkele weken ontvang je de factuur voor de contributie en uitgebreide informatie over alles wat BCMB je te bieden heeft. Na betaling van jouw factuur krijg je de inloggegevens toegestuurd van de digitale leeromgeving

Onze missie

Onze missie is cliëntondersteuners ondersteunen in het professionaliseren van het vak en het verbreden van hun kennis en ervaring.

Onze visie

Onze visie is dat een goede cliëntondersteuner de cliënt en zijn omgeving in hun kracht zet en waar mogelijk het netwerk van de cliënt benut. Cliëntondersteuners hebben kennis en ervaring op het gebied van leven met een beperking.